Locatie - Blokhut de Geer - Kampvuurkuil - Omgeving - Verhuur

Buitenterrein

Scouting Winssen beschikt sinds 2011 over een groot buitenterrein. Het buitenterrein is ideaal om te kamperen, om gezellig een kampvuurtje te maken of om een leuke dag, middag of evenement te organiseren. Hieronder enkele foto's en informatie over het buitenterrein.

Klein grasveld (voor 'de Geer')

• Ca. 20 bij 20 = 400 m2

Groot grasveld (langs 'de Geer')

• Ca. 90 bij 50 = 4500 m2 (inclusief beplanting)
  • 4 inhammen voor o.a. kamperen (d.m.v. beplanting)
  • 1 inham met kampvuurkuil

Smal grasveld (schuin achter 'de Geer')

• Ca. 5 bij 20 = 100 m2

Terras en water (buiten)

Palenhok / opslagruimte

Kampvuurkuil

• In 2014 is op het buitenterrein een ruime kampvuurkuil aangelegd, bestaande uit 3 randen grindtegels om op te zitten. Je kunt hier met een grote groep terecht om gezellig een kampvuurtje te stoken of om activiteiten uit te leggen aan grote groepen.

• Er is voldoende parkeergelegenheid op en net buiten het terrein.

Speeltuin

• Direct langs het scoutingterrein is een speeltuin aanwezig.

Evenementen

• Het buitenterrein is geschikt om verschillende activiteiten of evenementen te organiseren, zie onderstaande foto's:

We beschikken ook over materiaal (kratten+klimspullen) om te kratstapelen zoals op onderstaande foto. Deze foto is tijdens ons zomerkamp gemaakt.