Welkom bij de Karmijngroep, de scoutinggroep van Winssen waar voor alle jeugd vanaf 4 jaar in verschillende leeftijdsgroepen leuke afwisselende activiteiten worden georganiseerd. Wil je ook een keer komen kijken? Vul dan dit fomulier in en dan nemen wij contact met je op!

Scouting Winssen beschikt over een ruime blokhut 'de Geer' en een groot buitenterrein (zie ook 'Locatie'). De Geer beschikt over een grote groepsruimte, een ruime keuken en sanitairruimte, enkele ruimtes voor de verschillende speltakken en boven een opslagzolder en een vergaderruimte. Op het buitenterrein is een grote kampvuurkuil en een opslaghok voor o.a. pionierpalen aanwezig en zijn met beplanting enkele kampeervelden gecreëerd rond het grote speelveld. Zowel de Geer als het buitenterrein zijn te huur voor feesten, kampen, weekendjes enz..

Op deze website vindt u alle informatie over Scouting Winssen en ons scoutingterrein en scoutinggebouw 'de Geer'.

Jotihunt 2019: Karmijngroep Winssen heeft voor het 2e jaar op rij de 3e plek veroverd bij de Jotihunt! Er waren dit jaar 67 deelnemende scoutinggroepen die in Gelderland op jacht gingen naar de vossenteams en opdrachten uitvoerden in het thema: 1001 nacht.

Molenfeesten 2016: Scouting Winssen stond ook deze keer weer met een gave atractie op de Molenfeesten. Deze keer met een 22 meter lange zeephelling!

Jotihunt 2014! Op 18 en 19 oktober heeft Scouting Winssen weer meegedaan aan de Jotihunt. We werden 7e van de 63 deelnemende scoutinggroepen. Zie ook Pivo's en Jotihunt.

Waalkanter oktober 2014

Molenfeesten 2014! Tijdens de Molenfeesten was Scouting Winssen weer aanwezig met een activiteit. Na het Kratstapelen van 2012 werd er dit jaar een grote Kabelbaan gemaakt.

Foto's: scoutswinssen.mijnalbums.nl

Gelderlander september 2014

Kampvuurkuil! In 2014 zijn we druk bezig om een Kampvuurkuil op het buitenterrein te maken! Inmiddels is de kampvuurkuil klaar voor gebruik.

Kampvuurkuil in Juni 2014

Bijwa Bedankt!Scouting Winssen bedankt kringloopwinkel ErZitLigtIetsBijWa voor hun bijdrage!

Lid worden of proberen?
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer bij ons langs! Neem hiervoor even contact op met één van de contactpersonen (zie contact). De leiding en jeugdleden kunnen je alles vertellen over wat er zoal gedaan wordt bij de Scouting. Je mag drie avonden gratis uitproberen of je Scouting leuk vindt.