Welkom bij de Karmijngroep, de scoutinggroep van Winssen waar voor alle jeugd vanaf 4 jaar in verschillende leeftijdsgroepen leuke afwisselende activiteiten worden georganiseerd.

Scouting Winssen beschikt over een ruime blokhut 'de Geer' en een groot buitenterrein (zie ook 'Locatie').

De Geer beschikt over een grote groepsruimte, een ruime keuken en sanitairruimte, enkele ruimtes voor de verschillende speltakken en boven een opslagzolder en een vergaderruimte. Op het buitenterrein is een grote kampvuurkuil en een opslaghok voor o.a. pionierpalen aanwezig en zijn met beplanting enkele kampeervelden gecreëerd rond het grote speelveld. Zowel de Geer als het buitenterrein zijn te huur voor feesten, kampen, weekendjes enz..

Op deze website vindt u alle informatie over Scouting Winssen en ons scoutingterrein en scoutinggebouw 'de Geer'.

Rabobank Clubkas Campagne - 15 t/m 28 april 2019:

Jotihunt 2018: Scouting Karmijngroep Winssen is dit jaar 3e geworden bij de Jotihunt! Dit jaar waren er 63 deelnemers en was het thema Hollywood.

Zie ook: Jotihunt

Kamp Nunspeet 2018: We hebben weer een zeer geslaagd zomerkamp gehad!

Enkele foto's van het kamp zijn te vinden op onze Facebook pagina, zie link hierlangs.

Jotihunt 2017: Scouting Winssen heeft op 21 en 22 oktober weer mee gedaan aan de Jotihunt! Met opnieuw een 4e plaats als resultaat!

Molenfeesten 2016: Scouting Winssen stond ook deze keer weer met een gave atractie op de Molenfeesten. Deze keer met een 22 meter lange zeephelling!

Jotihunt 2016: Scouting karmijngroep Winssen deed ook dit jaar weer mee aan de Jotihunt! We zijn 4e van Gelderland geworden!

Kamp Putten 2016: Het kamp zit er weer op! Het was een zeer geslaagd kamp met veel mooi weer en leuke activiteiten!

Foto's van de scouts zijn te vinden via deze link: scoutswinssen.mijnalbums.nl

Kampvuurkuil 2016: De kampvuurkuil is weer opgeknapt. Er kan dus weer een kampvuur gemaakt worden!

Scoutingkamp Doesburg 2015! Van zaterdag 11 t/m vrijdag 17 juli 2015 zijn wij met de Welpen, Scouts, Explo's, Pivo's en Kookstaf op kamp geweest in Doesburg.

Bevrijdingsdag 2015! Scouting Winssen heeft ook dit jaar weer geholpen bij de viering van bevrijdingsdag bij het monument in Winssen.

Jotihunt 2014! Op 18 en 19 oktober heeft Scouting Winssen weer meegedaan aan de Jotihunt. We werden 7e van de 63 deelnemende scoutinggroepen. Zie ook Pivo's en Jotihunt.

Waalkanter oktober 2014

Molenfeesten 2014! Tijdens de Molenfeesten was Scouting Winssen weer aanwezig met een activiteit. Na het Kratstapelen van 2012 werd er dit jaar een grote Kabelbaan gemaakt.

Foto's: scoutswinssen.mijnalbums.nl

Gelderlander september 2014

Scoutingkamp Groenlo 2014! Van zaterdag 12 t/m vrijdag 19 juli 2014 zijn wij met de Welpen, Scouts, Explo's, Pivo's en Kookstaf op kamp geweest in Groenlo.

Via deze link zijn diverse foto's (veelal van de Scouts, maar ook enkele van de andere groepen) te vinden:

scoutswinssen.mijnalbums.nl

Kampvuurkuil! In 2014 zijn we druk bezig om een Kampvuurkuil op het buitenterrein te maken! Inmiddels is de kampvuurkuil klaar voor gebruik.
Kampvuurkuil in Juni 2014

Bijwa Bedankt!Scouting Winssen bedankt kringloopwinkel ErZitLigtIetsBijWa voor hun bijdrage!

Lid worden of proberen?
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer bij ons langs! Neem hiervoor even contact op met één van de contactpersonen (zie contact). De leiding en jeugdleden kunnen je alles vertellen over wat er zoal gedaan wordt bij de Scouting. Je mag drie avonden gratis uitproberen of je Scouting leuk vindt.