Speltakken - Bevers - Welpen - Scouts - Explorers

Roel, Stef, Tom (Duit), Tom (Ploeg), Wout, Tim, Ruud, Wiljan, Tom (Driek),
Rob, Klaas, Merijn, Rianne, Bas, Kimberly, Bram, Chiel, Gijs, Jeroen, Guus, Yara en Eva.

De Pivo's hebben elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur groep. Ze komen dan gezellig bij elkaar in hun eigen ruimte achterin de Geer, het Pivohok.

Daarnaast wordt op de vrijdagavond en op andere dagen regelmatig geklust in en rond de Geer. Zo werd in 2014-2016 door de Pivo’s de Kampvuurkuil gemaakt op het buitenterrein. Ook wordt geholpen bij diverse activiteiten zoals het appelbeignets bakken en de Molenfeesten.

De Pivo's gaan ook regelmatig op Pivoweekend, naar de Scout-in en op zomerkamp en doen mee aan activiteiten zoals de Jotihunt. Een aantal Pivo's zijn daarnaast actief als leiding van de Welpen, Scouts of Explorers.

Programma 2019

vr 21 - zo 23 juni Pivo en Aanhang weekend 2019